Alvdalsbunad blir Hulda Bunader  

Denne våren har vi endret juridisk navn til å bli Hulda Bunader AS, og i løpet høsten vil både butikk og nettbutikk også endre navn. Et lite, men tøft studio er i ferd med å jobbe frem logo og det vi trenger for blant annet å vise dere ny nettbutikk.  

Ved oppstart av bedriften tenkte vi at Alvdalsbunad var det riktige navnet for oss, da vi jobbet mye med rekonstruksjon av Gammel Alvdalsbunad. Nå ser vi at navnet kan være litt for begrensende, da vi lager flere ulike bunader.  

Hulda Bunader AS er oppkalt etter den flotteste bunadsdama gjennom alle tider! Det er igjennom henne at ordet bunad har fått den betydningen det har i dag. Hulda Garborg var også svært opptatt av at bunader skulle lages av norsk materiell. Hun var også flink til å lære bort og så verdien i dette.  

Akkurat som Hulda Garborg er vi også opptatt av å lære bort, og av å benytte oss av norsk materiell der det er mulig.  Vi er medlem av Norwegian Made – en merkeordning for forteller at produkter med dette merket er laget i Norge (Så om leverandøren av bunad er mest opptatt av å fortelle at stoffet kommer fra norsk leverandør så er sannsynlig vis bunaden laget i Estland, Thailand eller Kina?)   

Sommeråpent

I sommer har vi sommer åpent i ukene 29 – 32 (15.juli – 11. august ) 

Tirsdag – onsdag – og torsdag kl 12 -17.

Legg igjen en kommentar