Nye lokaler på Alvdal Stasjon

Hurra, vi har flyttet til det koseligste butikklokalet som finnes i Alvdal! Vi er nå på plass på Alvdal Stasjon. Vi er så glad for endelig å kunne være på bakkeplan slik at vi er lett tilgjengelig for alle. Inne på stasjonen har vi fått god plass. Egen syavdeling, egen avdeling med bunadstoff  og butikkavdeling. Og ikke nok med det vi har også fått til et eget rom til kontor og prøverom.

Butikk

Med store vinduer og ekstra areal har vi fått god plass til butikk. Her selger vi bunader, bunadstilbehør, materiell og utvalgte bunads varer. I tillegg ønsker vi å ha ulike småvarer som kan være fine som gaver eller til seg selv. Utvalget vil variere etter sesong dette kan være alt i fra julepynt til kjøkkenklut. Hos oss er alle velkommen til å komme innom å se hva som finnes i butikken.  

Systue

Vår hovedvirksomhet er bunadsøm. Som bunadtilvirker kan jeg utføre omsøm og reparasjoner av de aller fleste bunader i tillegg til å sy de fleste bunader. Kurs er også noe som vi tilbyr og vi er i ferd med å lage digitale kurs. I vår bunadsbutikk har vi et godt utvalg av stoffer og sytilbehør. Har vi ikke varen inne så skaffer vi gjerne.

Åpningstider

Torsdag kl 8 – 16.
Mandag, tirsdag, onsdag, fredag og lørdag: Ofte åpent men ikke fast, se etter skilt ute.

Vi vil også bestrebe oss på å holde åpent til jul og påske, og ellers ved spesielle dager eller arrangementer på Alvdal. 

Takk

Vil rette en stor takk til min mor og far, tante og onkel som på kort varsel ble med på å bære hele butikken ned fra 2 etg og over veien i 25 minusgrader og hardt glatt vinterføre.

Tusen takk til tidligere utleier (der vi har flyttet i fra) for all velvilje, uten Kontorbygg AS kanskje ingen Alvdalsbunad AS. 

Legg igjen en kommentar