Om Alvdalsbunad

Selskapet eies av bunadtilvirker Hege Steihaug Barstad, og hennes ektemann Kai Røen. Selskapet ble registrert som aksjeselskap i april 2019, som en videreføring av enkeltpersonforetaket som ble stiftet i 2009. Opprinnelig selskap var nettbutikken knit.no. Alvdalsbunad endret navn til Hulda Bunader AS den 14. mai 2024, og vil i løpet av sommeren lansere en ny profil og nettside.

Hege Steihaug Barstad er født og oppvokst i Alvdal. Hege ble ferdig utdannet bunadtilvirker i 2020, og har siden 2018 jobbet med bunader på heltid. Svenneprøven i bunadtilvirkerfaget ble bestått 23. februar 2022. Alvdalsbunad har egen systue, midt i Alvdal sentrum – og salg i fra nettbutikken er varer fra egen butikk.

Vi benytter kun norske leverandører og varer av høyeste kvalitet, og selger varer fra kjente merkevarer slik som:

Samarbeidspartnere

I tillegg så importerer vi ekslusive stoff og annet tilbehør fra leverandører rundt i Europa og Skandinavia.

Alvdalsbunad er stolt medlem av Norwegian Made, som er en merkeordning som garanterer at produkter med konglemerket virkelig er laget i Norge.

Mer informasjon om nettbutikken

Norske Husflidhåndverkere

Alvdalsbunad er medlem av Norske Hudflidshåndverkere.
Norske Husflidhåndverkere er en medlemsgruppe og et faglig nettverk for å styrke husflid og håndverk som næring. Det er et kvalitetsstempel for lokal produksjon og faglig stolthet. Alle medlemmer av Norske Husflidhåndverkere har svennebrev eller tilsvarende utdanning, eller er tatt opp etter vurdering av en fagjury. Les mer på nettsiden til Norges Husflidslag