Om Alvdalsbunad

Selskapet Alvdalsbunad AS eies av bunadtilvirker Hege Steihaug Barstad, og hennes ektemann Kai Røen. Selskapet ble registrert som aksjeselskap i april 2019, som en videreføring av enkeltpersonforetaket som ble stiftet i 2009. Opprinnelig selskap var nettbutikken knit.no.

Hege Steihaug Barstad er født og oppvokst i Alvdal. Hege ble ferdig utdannet bunadtilvirker i 2020, og har siden 2018 jobbet med bunader på fulltid. Svenneprøven i bunadtilvirkerfaget ble bestått 23. februar 2022. Alvdalsbunad har egen systue, midt i Alvdal sentrum – og salg i fra nettbutikken er varer fra egen butikk.

Alvdalsbunad benytter kun norske leverandører og varer av høyeste kvalitet. Alvdalsbunad forhandler og selger varer fra kjente merker slik som:

Samarbeidspartnere

Alvdalsbunad er stolt medlem av Norwegian Made, som er en merkeordning som garanterer at produkter med konglemerket virkelig er laget i Norge.

Mer informasjon om nettbutikken

Norske Husflidhåndverkere

Alvdalsbunad er medlem av Norske Hudflidshåndverkere.
Norske Husflidhåndverkere er en medlemsgruppe og et faglig nettverk for å styrke husflid og håndverk som næring. Det er et kvalitetsstempel for lokal produksjon og faglig stolthet. Alle medlemmer av Norske Husflidhåndverkere har svennebrev eller tilsvarende utdanning, eller er tatt opp etter vurdering av en fagjury. Les mer på nettsiden til Norges Husflidslag