Bærekraftig omsøm og reparasjon av bunad

Gi nytt liv til din arv – lokalt og miljøvennlig

Gjenopplev skjønnheten i din bunad med våre skreddersydde reparasjons- og omsømstjenester. Hos Alvdalsbunad, forstår vi verdien av å bevare og fornye – ikke bare for din bunads estetikk, men også for miljøet. Vår erfarne bunadstilvirker er spesialist på å tilpasse, justere og reparere bunader, slik at du kan fortsette å bære din stolthet med fornyet prakt, uten unødvendige utgifter eller miljøpåvirkning.

Våre tjenester inkluderer:

  • Montering og tilpassing: perfekt passform er nøkkelen til en vakker bunad. Vi tilpasser og justerer din bunad for optimal komfort og stil.
  • Reparasjon: slitasje er ikke en grunn til å kjøpe nytt. Vi reparerer alt fra små skader til større rivninger, og sørger for at din bunad ser feilfri ut.
  • Brodering: ødelagte eller slitte broderier? Vi kan gjenopprette eller fornye bunaden med riktige sømteknikker.
  • Kostnadseffektivitet: å velge omsøm eller reparasjon over å kjøpe ny bunad kan redusere kostnadene betydelig. Investér i norsk håndverk, ikke masseproduksjon fra utlandet.
  • Miljøhensyn: ved å reparere og justere eksisterende bunader, bidrar vi sammen til reduserte avfallsmengder og en mer bærekraftig fremtid.

Lokal ekspertise
Alle våre tjenester utføres lokalt i Alvdal, hvor vi med stolthet opprettholder norske håndverkstradisjoner. Dette sikrer kort reisevei og støtter det lokale næringslivet.